Čekáte své první miminko a chcete vědět, jaké to bude po porodu?

→ Jste zvědavá, jaké šestinedělí skutečně je?

→ Nebo se cítíte nejistě, protože nevíte, co vás čeká?

→ Možná máte obavy, jak svou novou životní etapu zvládnete…

→ A hledáte informace, které nejen odpovídají realitě, ale které vám opravdu pomohou.

Šestinedělí může být velmi náročná etapa plná nečekaných výzev a obtížných změn. Málokdo o tomto období mluví otevřeně a upřímně a tak není divu, že se mnoho maminek po porodu cítí nejistě, ztraceně a rozčarovaně, protože realita je tolik odlišná od jejich původních představ a očekávání

V šestinedělí může žena zažívat nejkrásnější okamžiky svého života. Může ale zažívat i své nejhlubší temnoty.

Já jsem zažila obojí. Šestinedělí pro mě bylo velmi náročné i proto, že jsem netušila, co mě čeká. Obecné informace jsem samozřejmě měla, ty mě ale vůbec nedokázaly připravit na to, co po porodu reálně přišlo.

 Před mým porodem mi velmi chyběla pravdivá zkušenost jiné maminky, která by se mnou:

  • upřímně a otevřeně sdílela nejen krásy, ale i výzvy a obtíže svého šestinedělí,
  • prakticky mi pomohla a poradila své osvědčené tipy, jak se vypořádat s náročnými situacemi,
  • měla porozumění pro to, co prožívám,
  • podpořila mě a ujistila, že spousta náročných situací je v šestinedělí běžná,
  • povzbudila mě, že i ta nejobtížnější situace jednou skončí a že v tom nejsem sama.
 A tak jsem v šestinedělí často tápala, snažila se s obtížemi poprat, cítila se ztraceně a bezradně. Někdy jsem si připadala jako nejhorší a nejneschopnější máma na světě. Vy ale nemusíte zažívat to samé.
 
To, co mi samotné tolik chybělo, jsem pro vás sepsala formou e-booku.

Jmenuji se Marie a profesí jsem lékárnice. Nedávno jsem vstoupila do neuvěřitelně krásné, ale zároveň náročné životní role – stala jsem se maminkou. Na počátku jsem na vlastní kůži zažila, jak těžké může být zvládnout nezkušený a nejistý začátek, když vám chybí spolehlivé informace, které jsou opravdu praktické, empatické a ze života.

Přesně toto jsem se rozhodla přenést do svého e-booku. Chtěla bych, aby moje zkušenosti a znalosti poskytly podporu novým maminkám, které se na začátku svého mateřského života mohou cítit ztracené nebo přetížené. Stejně jako ve své práci v lékárně, i v e-booku nabízím informace, které jsou nejen kvalitní, ale také lidské a přístupné.

Můj přístup spojuje laskavost a přirozenost, které jsou tak důležité pro každou maminku v šestinedělí. Vím, že každá z nás prochází tímto obdobím jinak, věřím však, že vzájemné sdílení a podpora může pomoci ostatním ženám prožít tento zvláštní čas s větší jistotou a klidem.

E-book Šestinedělí, štěstí nadělí?

Tento eBook je úžasným zdrojem pro všechny nastávající a novopečené maminky. Mít ho před svým porodem, hlavně tím prvním, určitě by mi pomohl i v těch nejobtížnějších situacích, které jsem prožívala. Jako máma dvou dětí můžu potvrdit, že je e-book opravdu autentický a zahrnuje vše, co by měla každá maminka před svým porodem o šestinedělí vědět. E-book nabízí také potřebnou podporu, která je v tomto období tak důležitá!
Sylva Svobodová
maminka 2 dětí, autorka projektu Svoboda na talíři

Co vás v e-booku čeká?

Nečekejte zářivý idealizovaný příběh, místo toho se připravte na upřímné vyprávění plné praktických rad.

Na stránkách e-booku najdete:

✅ 8 poutavých kapitol, které se věnují důležitým aspektům šestinedělí a výrazným změnám, které přicházejí s novým človíčkem

✅ autentické zážitky a konkrétní informace, abyste si mohla šestinedělí lépe představit a byla na něj dobře připravená

✅ 25 praktických tipů, které vám pomohou zvládat náročné situace
 

✅ porozumění a podporu, které vás budou směrovat k většímu klidu a sebedůvěře ve vaší nové roli maminky

Dočtete se například to, jak šestinedělí zamávalo s mým každodenním rytmem, spánkem a jídlem, jakými změnami procházelo mé tělo a má poporodní mysl, jak jsem se musela poprat s nevyžádanými radami, neodbytnými návštěvami i vlastní nejistotou, jaké byly mé nejsilnější emocionální prožitky i jak jsem si hledala cestu ke své mateřské intuici… 
 

Co přečtením e-booku získáte?

Porozumění fyzickým a psychickým změnám po porodu



Naučím vás, jak konkrétně se o sebe můžete postarat, abyste dobře zvládla změny těla a prožívání, které mohou po porodu nastat.

Ukážu vám, jak o sebe pečovat, abyste se cítila lépe ve svém těle, dokázala zpracovat emocionálně náročné situace a dobře se po porodu zotavila.

Podporu mateřské intuice a sebevědomí


Prozradím vám, jak jsem se naučila naslouchat a důvěřovat své mateřské intuici navzdory vlastní nezkušenosti a různorodým názorům okolí, které mi braly jistotu, sebevědomí a důvěru ve vlastní schopnosti.

Podpořím vás, abyste ve své nové roli maminky cítila jistěji a našla svou vlastní cestu a styl v mateřství.

Praktické nápady, jak zajistit každodenní potřeby


Nabídnu vám své funkční tipy, které mi v šestinedělí ulevily s běžnými starostmi a fungováním domácnosti i s těmi, které byly v šestinedělí nové:

ukážu vám, jak nastavit hranice a vymezit důležitý prostor pro sebe a svou novou rodinu, aby byl váš přechod do mateřsví co nejklidnější a podle vašich představ.

3d-book

Srozumitelně a jednoduše

Čtivě a osobně

Konkrétně a jasně

Prakticky a ze života

Vše na jednom místě

Bez vašeho pracného hledání a skládání střípků informací

Za mě naprostá bomba. Není to tak dávno, co jsem si šestinedělím sama prošla, takže příběh se mnou naprosto rezonuje a v mnoha bodech jsem se sama našla. Kdyby mi e-book přišel do rukou před porodem nebo během šestinedělí, tak by to pro mě bylo hodně přínosné a podporující - že v tom všem nejsem sama a že vše náročné jednou skončí. Tipy a rady jsou super, je tam zahrnuto opravdu vše. Celé je to moc příjemné a autentické.
Tereza Žatečková
maminka a kariérní poradkyně

Představte si, že...

nemusíte prohledávat internet a pátrat po dalších informacích, abyste se dozvěděla, jaké šestinedělí skutečně je.

Jste klidnější a jistější, protože víte, co šestinedělí obnáší. Víte, co může nastat a víte, co pro sebe můžete udělat, aby bylo zase líp.

Rozumíte svému tělu, dokážete se napojit na sebe, své potřeby a na svou mateřsví intuici. Jste laskavější k sobě, ke svému prožívání i ke svému miminku.

Jste silnější v rozhodování a dokážete si více věřit navzdory tomu, co říká a očekává okolí.

Cítíte podporu a pochopení. Víte, že náročné začátky k šestinedělí patří a vy nejste divná nebo neschopná, když musíte projít temným údolím, za které nemůžete. Víte, že v něm nejste sama - máte v ruce citlivého průvodce, který vás podrží a ukáže vám cestu k většímu klidu, který je pro vás, vaše miminko i vašeho partnera v šestinedělí zcela zásadní.

me

Cena e-booku

Já jsem si v šestinedělí musela projít náročnou cestou plnou obtížných situací, kdy jsem se dotkla dna svých fyzických i psychických sil a kdy jsem si opravdu nevěděla rady. 

Bylo by falešné slibovat vám, že po přečtení e-booku se s žádnými obtížemi v šestinedělí nepotkáte a že budete zažívat jen krásné a šťastné momenty. To v životě zařídit bohužel nejde. 

S e-bookem v ruce ale budete na šestinedělí připravená, protože budete mít podstatné informace. Budete vědět, co vás může potkat a co máte dělat, nebo kam se obrátit, když to pro vás bude příliš těžké. E-book je zdrojem cenných informací, které nejsou běžně dostupné na jednom místě.

E-book nabízí ucelený a srozumitelný pohled na výzvy šestinedělí a odpovídá na reálné potřeby a otázky, které mohou po porodu nastat.

Není to neosobní manuál plný obecných rad, jaké běžně najdete na internetu, v magazínech a brožurkách pro těhotné maminky. Ve své autenticitě a citlivosti je tento e-book výjimečný.

Poctivě s vámi otevírám i velmi osobní a citlivé momenty, včetně těch, o kterých se běžně nemluví a které ani pro mě není snadné zveřejnit. I z tohoto důvodu není e-book volně ke stažení, aby nedocházelo k jeho neomezenému šíření na internetu.

Cena e-booku je 349 Kč.

Je to moc? Představte si, že spolu sedíme v útulné kavárně. Vy máte těsně před porodem a zajímá vás, co vás čeká v prvních týdnech s miminkem. Dáváme si dobrou kávu a k tomu nějakou dobrotu, zatímco vám vyprávím o svém šestinedělí. Mluvím s vámi, jako byste byla moje blízká kamarádka nebo sestra, sdílím krásné i náročné chvíle, radím, na co si dát pozor a co mi pomohlo překonat těžké okamžiky… Čas nám plyne přirozeně a rychle, a najednou je čas rozloučit se. Nastal moment zaplatit za naši společnou útratu a její cena odpovídá právě tomu, co stojí můj e-book.

Na rozdíl od osobního setkání vám e-bookem předávám veškeré informace v ucelené a strukturované formě, s jistotou, že jsem na nic nezapomněla. To by se při spontánním ústním vyprávění nikdy tak úplně nepovedlo. Navíc na rozdíl od jednorázového vyprávění vám e-book zůstane navždy. Můžete se k němu kdykoli vrátit a opakovaně z něj čerpat. Nemusíte se snažit zapamatovat si všechny důležité odkazy nebo konkrétní doporučení – v momentě, kdy je budete potřebovat, jednoduše otevřete e-book a vše pohodlně najdete.

Možná si teď říkáte...

...je to jen jeden příběh, může vypovídat něco i o mém šestinedělí?



Nemám iluze, že by šestinedělí každé ženy bylo stejné jako to mé. Vím, že zkušenost s šestinedělím je vždy jedinečná, tak jako je jedinečná každá žena. Proto ani nemůže existovat průvodce, který by stoprocentně odpovídal každé individuální zkušenosti.

Na základě reakcí maminek, které můj e-book četly, jsem ale přesvědčená o tom, že se v některé části mého příběhu najdete nebo že objevíte novou informaci, která vám může v těžké chvíli pomoct.

E-book je komplexní a dotýká se nejdůležitější témat, které v šestinedělí přicházejí.

...nejsou to zbytečně vyhozené peníze? Stojí e-book za to?



Cena e-booku je stanovena tak, aby byla dostupná a zároveň odrážela hodnotu a úsilí, které bylo vloženo do zpracování informací, včetně velmi osobních zážitků, do přehledné a vizuálně příjemné podoby elektronické knihy.

O tom, jaký e-book je, se můžete dočíst v referencích níže.

Protože mi hodně záleží na vaší spokojenosti, nabízím vám garanci vrácení peněz ve lhůtě 14 dnů od zakoupení e-booku v případě, že se vám e-book nebude líbit a nesplní vaše očekávání.

garance

Reference a reakce maminek

Šestinedělí není jen tak ledajaký e-book! Moc příjemně mě potěšil. Mé nejmladší dceři je sice už 8 let, ale toto období si dobře pamatuji.

Tento e-book není obyčejný průdce s obecnými radami ani obyčejné vyprávění. Obojí je totiž v e-booku geniálně propojené dohromady. Najdeme v něm jak praktické a moudré rady osvědčené praxí, tak i poutavý autentický příběh.

Určitě si ho přečtěte! Budete se k němu rády opakovaně vracet. E-book vás dokáže opravdu podpořit. Ucítíte, že na to, co prožíváte, nejste samy a že to, co cítíte je v pořádku. A hlavně budete vědět, co dělat a nebo kam se kdyžtak obrátit pro pomoc.
Kristina Pitrová
maminka 3 dětí, lékařka a autorka projektu K doktorce zvesela
Líbí se mi, jakým způsobem a s citem jsi popsala nádherné, ale také náročné období, kdy se z nás stávají matky a najednou nejsme odpovědné jen sami za sebe, ale máme vedle sebe někoho, kdo je nám absolutně oddaný a je na nás totálně závislý.

Pamatuji si, jak jsem byla poprvé těhotná a všichni mi říkali, o pozitivech mít miminko, aby mě náhodou nerozhodili, ale určitě bych ocenila, kdyby mi někdo řekl o tom, jak jsou náročné probdělé noci, kdy dochází síly a trpělivost, když jsi nadšena, že po hodině uspávání dítě konečně usnulo a ono je za 10 minut vzhůru...

Já jsem si po přečtení vybavila spoustu situací, které byly zasunuty někde v šuplíčku, i když probíhaly třeba jinak než u tebe, tak jsi to dokázala otevřít.

E-book bych doporučila všem nastávajícím maminkám a je jedno jestli čekají 1. nebo 4. dítě.
Kateřina
maminka 3 dětí a lékárnice
Tento eBook je úžasným zdrojem pro všechny nastávající a novopečené maminky. Mít ho před svým porodem, hlavně tím prvním, určitě by mi pomohl i v těch nejobtížnějších situacích, které jsem prožívala.

Jako máma dvou dětí můžu potvrdit, že je e-book opravdu autentický a zahrnuje vše, co by měla každá maminka před svým porodem o šestinedělí vědět. E-book nabízí také potřebnou podporu, která je v tomto období tak důležitá!
Sylva Svobodová
maminka 2 dětí, autorka projektu Svoboda na talíři
Šestinedělí? O tom už jako čtyřnásobná matka všechno vím...nebo ne? E-book mě mile překvapil svou čtivostí, ucelenými informacemi a autenticitou s jakou autorka přistoupila k tématu. Ačkoliv jsem svá šestinedělí prožívala odlišně, v e-booku jsem našla věci, které bych já, jako prvomatka, chtěla vědět.

DOPORUČUJI zvlášť všem prvorodičkám a JEJICH PARTNERŮM.

Myslím, že každý novopečený otec by měl tento čtivý "manuál" přečíst, aby víc tušil,co jeho žena prožívá.

Mně osobně se v e-booku nejvíc líbily 2 kapitoly:
- o emočním prožívání v šestinedělí. To se mi líbilo, s jakou otevřeností jsi o všem psala. A taky ty odkazy na stránky s odbornou pomocí, nic z toho jsem neznala a přišlo mi to užitečné, kdyby někdo v okolí potřeboval.

- o laskavosti a intuici v rodičovství. To jsem si jako prvorodička těžce vyšlapávala a ze zkušenosti z okolí mi přijde že to je něco, co hlavně muži potřebují vědět (aby neměli pocit, že jejich žena dítě rozmazluje, když jeho matka ho přece vychovávala jinak).
Terezie Petruchová
maminka 4 dětí, lékařka
Za mě naprostá bomba. Není to tak dávno, co jsem si šestinedělím sama prošla, takže příběh se mnou naprosto rezonuje a v mnoha bodech jsem se sama našla.

Kdyby mi e-book přišel do rukou před porodem nebo během šestinedělí, tak by to pro mě bylo hodně přínosné a podporující - že v tom všem nejsem sama a že vše náročné jednou skončí. Tipy a rady jsou super, je tam zahrnuto opravdu vše. Celé je to moc příjemné a autentické.
Tereza Žatečková
maminka a kariérní poradkyně
Ebook "Šestinedělí, štěstí nadělí?" bych doporučila všem ženám, které chtějí slyšet o autentické zkušenosti z doby těsně po porodu, bez růžových brýlí a včetně těch méně příjemných výzev, které tohle období autorce přineslo. Ebook na mě působil upřímně a navíc se z něj dají načerpat užitečné tipy, jak o sebe v tomhle náročném období pečovat. Pomohlo mi to se vcítit do čerstvých maminek, které to měly podobně a nebyly si jisté, kam se s podobným příběhem obrátit.

Doporučila bych ho každé ženě, která se na šestinedělí připravuje nebo ho právě prožívá.
Markéta K.

Objednejte si e-book PRÁVĚ TEĎ

Rezonuje s vámi téma mého e-booku? Cítíte, že by vám mohl pomoci?

Objednejte si e-book právě teď a získejte pro svůj mateřský začátek blízkého průvodce, který je opravdu ze života.

Vstupte do svého šestinedělí s pomocí a podporou😊